Faciliteiten

Wat kunnen wij u bieden?

MFC de Steen is gedurende de week een ontmoetingsplaats van de diverse (sport)verenigingen die er in het dorp zijn. Die maken gebruik van de voetbalvelden, de tennisvelden, de sporthal en de multi functionele ruimte de Klinker. Ook is er nog de Skybox, die fungeert als vergaderruimte. De bar is de centrale plaats waar alles bij elkaar komt, met ruimte aan de bar en tafels voor een praatje, kan er gelezen worden met een kop koffie, of kan er gebiljart worden. Als het weer het toelaat, kan er ook van het overkapte terras gebruik worden gemaakt. 

Door de flexibele indeling van de ruimtes, kunnen er bijeenkomsten tot wel 300 mensen worden gehouden. Hierbij kunnen de bar, de Klinker en de sportzaal met open verbindingen als het ware aan elkaar worden gekoppeld, waardoor er één grote ruimte kan worden gecreëerd. Ook diverse 'tussenvormen' zijn hierbij mogelijk, waarbij de omvang op het aantal gasten kan worden aangepast. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig voor zowel auto's als (brom)fietsen. 

In de Steen zijn diverse moderne voorzieningen aanwezig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vaste geluidsinstallatie die per ruimte kan worden bediend, een losse geluidsinstallatie indien nodig, microfoons, TV/ presentatieschermen en uiteraard Wifi. Overal is er uitstekende LED verlichting, die op veel plaatsen gedimd kan worden naar behoefte. Er zijn podium delen beschikbaar, om een podium tot maximaal 10 x 10 meter te creëren. Er zijn ook theaterdoeken op lichtgewicht frames, die te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld toneeluitvoeringen, maar kunnen ook gebruikt worden om in bepaalde ruimtes een meer intieme sfeer te creëren. Ook zijn er theaterspots op aanvraag beschikbaar.  

De Steen is ook voorzien van een moderne keuken, waarmee wij een lekkere lunch kunnen verzorgen (bijvoorbeeld broodjes, tosti's, soep) of u van een kleine snack kunnen voorzien. In overleg is het ook altijd mogelijk om voor groepen een ontbijt of buffet te verzorgen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. 


Voorbeelden van mogelijkheden.

Vergaderruimte Klinker
-foto-

Vergaderruimte  Skybox
-foto-

Toneelvoorstelling 
-foto-

Lezing
-foto-

Dorpsbijeenkomst Bar
-foto-

Proeverij Bar
-foto's-

Carnaval / Kermis 
-foto's-

Kleine sportactiviteit Klinker
-foto-

Terras
-foto-

Uitvaartbijeenkomst
-foto-
 
Op zoek naar multifunctionele ruimte? Bij ons kunt u alle kanten op.